Avoimet työpaikat

Mellakka Helsinki on luova ja strateginen toimisto, joka tarjoaa työkalut ja ratkaisut kaikenkokoisiin viestintä- ja PR-tarpeisiin. Meillä on vahva näkemys, paljon intohimoa ja mahtavia asiakkaita, joiden kanssa on etuoikeus työskennellä.  Vahvuuksiamme ovat markkinointiviestintä, ansaittu näkyvyys mediassa, vaikuttajamarkkinointi, sosiaalinen media ja monipuolinen sisällöntuotanto.

Töitä tarjolla: Viestintäharjoittelija Mellakka Helsinkiin

Etsimme viestintätiimiimme harjoittelijaa. Sytyt kirjoittamisesta, olet innokas oppimaan Suomen mediakentästä, viihdyt somessa, hallitset ehkä visuaalisen viestinnän taitojakin ja ennen kaikkea kaipaat käytännön työkokemusta opintojesi kylkeen tai jälkeen. Olet järjestelmällinen, ahkera ja utelias.

Mikäli tunnistit itsesi, tule meille harjoitteluun! Tarjoamme joustavan työympäristön Helsingin Punavuoressa, monipuolisia työtehtäviä sekä hauskan ja vauhdikkaan Mellakka-työyhteisön. Palkallisen harjoittelujaksomme pituus on noin 5–6 kuukautta. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan jo lokakuusta, tarkempi ajankohta ja kesto sovitaan yhdessä.

Mellakka Helsinki on luova ja strateginen toimisto, joka tarjoaa ratkaisut kaikenkokoisiin viestintä- ja PR-tarpeisiin. Meillä on vahva näkemys, paljon intohimoa ja mahtavia asiakkaita, joiden kanssa on etuoikeus työskennellä. Tutustu meihin ja asiakkaisiimme tarkemmin täällä: mellakkahelsinki.fi 

Hakemukset 30.9. mennessä osoitteeseen: rekry@mellakkahelsinki.fi

Lisätiedot: rekry@mellakkahelsinki.fi tai puhelimitse pe 17.9. klo 10–12 ja to 23.9. klo 13–15 Annina Pikkumäki, p. 040 575 5776

Asiasanat: viestintä, harjoittelu, viestintätoimisto, media