Avoimet työpaikat

Mellakka Helsinki on luova ja strateginen toimisto, joka tarjoaa työkalut ja ratkaisut kaikenkokoisiin viestintä- ja PR-tarpeisiin. Meillä on vahva näkemys, paljon intohimoa ja mahtavia asiakkaita, joiden kanssa on etuoikeus työskennellä.  Vahvuuksiamme ovat markkinointiviestintä, ansaittu näkyvyys mediassa, vaikuttajamarkkinointi, sosiaalinen media ja monipuolinen sisällöntuotanto.

Asiakkaitamme ovat muun muassa Helsingin kaupunki, Business Finland, SAK, Myllyn Paras, Saarioinen, Pouttu Muu, Fiksuruoka.fi, Muji, Makia, Sonos, Storytel, Fjällräven ja EMMA-museo. Tapahtumapuolella asiakkuuksiimme kuuluvat muun muassa Ruisrock, Tuska Festival, Helsinki Biennaali ja Helsingin tapahtumasäätiön tapahtumat, kuten Lux Helsinki, Tuomaan Markkinat ja Helsingin Uusivuosi. Lue lisää meistä täältä.

Kasvumme jatkuu, ja nyt etsimme joukkoomme kolmea huippuammattilaista: PR-manageria, konseptisuunnittelijaa ja viestintästrategia.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@mellakkahelsinki.fi. Paikat täytetään heti oikean ihmisen löytyessä. Lisätietoja antaa Santtu Parkkonen, santtu@mellakkahelsinki.fi

VIESTINTÄSTRATEGI  
Etsimme nyt joukkoomme viestintästrategia, jolla on vahvaa kokemusta erilaisten viestintäprojektien näkemyksellisestä, vastuullisesta ja tuloksellisesta vetämisestä. Talousmedian tuntemus, kriisiviestintäkokemus ja viestintätoimistossa työskentely katsotaan eduksi. Työskentelykielet ovat suomi ja englanti.

PR-MANAGERI
Sinulla on jo vahvaa kokemusta toimistossa työskentelystä sekä vaikuttaja- ja tapahtumamarkkinointiprojektien näkemyksellisestä, vastuullisesta ja tuloksellisesta vetämisestä. Työskentelykielet ovat suomi ja englanti.

KONSEPTISUUNNITTELIJA  

Olet se tyyppi, joka ei anna toimistomääritelmien rajoittaa ajatteluaan, vaan kunnon generalistin tavoin näet markkinointiviestinnän laajana erilaisten keinojen kokonaisuutena ja brändien mahdollisuudet liki rajattomina. Tunnet markkinointiviestinnän kentän ja keinot, olet uusia asioita kohtaan utelias ja osaat yhdistellä asioita yllättävästi toisiinsa. Sinulla on jo kokemusta toimistossa työskentelystä ja kihiset halusta päästä näyttämään taitosi. Työskentelykielet ovat suomi ja englanti.