Avoimet työpaikat

Mellakka Helsinki on pian 10-vuotias toimisto, joka tarjoaa työkalut ja ratkaisut kaikenkokoisiin viestintä- ja PR-tarpeisiin strategiasta toteutukseen. Meillä on luovuutta, vahva näkemys, paljon intohimoa ja mahtavia asiakkaita, joiden kanssa on etuoikeus työskennellä. Vahvuuksiamme ovat maineen rakentaminen ja muuttaminen, ansaittu näkyvyys mediassa, vaikuttajamarkkinointi, tapahtumamarkkinointi, markkinointiviestintä, sosiaalinen media ja monipuolinen sisällöntuotanto. 

Mellakka-perheeseen kuuluu emoyhtiö Mellakka Helsingin lisäksi tytäryhtiöt Mellakka Management ja Mellakka Advisor. Joukko kasvaa nyt Mellakka Eventsillä, jonka riveihin etsimme kolmea tuottajaa. 

TAPAHTUMATUOTTAJA

Sinulla on aikaisempaa kokemusta tapahtumien tuottamisesta ja haastavien projektien läpiviemisestä itsenäisesti. Olet jo työskennellyt kuluttajabrändien kanssa eikä promootiokenttäkään ole aivan vierasta. 

Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti asiakasprojektien läpivienneistä huolehtiminen. Ymmärrät numeroita, kykenet laatimaan realistisia budjetteja ja hallitsemaan projekteja niiden puitteissa. Kokonaiskuva ei karkaa sinulta pilkkuja viilatessakaan. Olet ratkaisukeskeinen, etkä hermostu tai lannistu haasteista kiireenkään keskellä. Olet järjestelmällinen, ymmärrät tekniikan ja logistiikan vaatimuksia ja pystyt huolehtimaan useita projekteja maaliin samanaikaisesti. Kannat vastuuta omasta työstäsi ja riennät kollegoiden apuun tarvittaessa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, but of course you also speak English!

Kuulostaako tutulta? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@mellakkahelsinki.fi. Paikka täytetään heti oikean ihmisen löytyessä. 

Lisätietoja antaa Rina Järventaka, 040 530 2867. Soittoajat ti 5.10. klo 9-11 ja pe 8.10. klo 10-14. Voit laittaa myös sähköpostia, rina@mellakkahelsinki.fi 

OFF TRADE -TUOTTAJA

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta työskentelystä vähittäiskaupan kanssa. Olet työskennellyt kuluttajabrändien parissa ja tunnet promootiokentän lainalaisuudet. Puhut kauppiaiden kieltä ja ymmärrät virvoitusjuoma-alaa. 

Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti asiakasprojektien läpivienneistä huolehtiminen vähittäiskaupoissa. Ymmärrät numeroita, kykenet laatimaan realistisia budjetteja ja hallitsemaan projekteja niiden puitteissa. Kokonaiskuva ei karkaa sinulta pilkkujakaan viilatessa. Olet ratkaisukeskeinen, etkä hermostu tai lannistu haasteista kiireenkään keskellä. Olet järjestelmällinen ja pystyt huolehtimaan useita projekteja maaliin samanaikaisesti. Kannat vastuuta omasta työstäsi ja riennät kollegoiden apuun tarvittaessa. Toimit sujuvasti itsenäisesti, mutta loistat myös tiimissä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, but of course you also speak English!

Kuulostaako tutulta?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@mellakkahelsinki.fi. Paikka täytetään heti oikean ihmisen löytyessä. 

Lisätietoja antaa Rina Järventaka, 0405302867. Soittoajat ti 5.10. klo 9-11 ja pe 8.10. klo 10-14. Voit laittaa myös sähköpostia, rina@mellakkahelsinki.fi 

ON TRADE -TUOTTAJA  

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta työskentelystä ravintoloiden, baarien ja hotellien kanssa. Puhut ravintola-alan kieltä, mutta samaan aikaan ymmärrät myös asiakkaiden käyttäytymistä ja virvoitusjuoma-alan mahdollisuuksia. Kuluttajabrändien ja ihmisten kanssa työskentely on nimenomaan sinun juttusi. 

Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti asiakasprojektien läpivienneistä huolehtiminen. Ymmärrät numeroita, kykenet laatimaan realistisia budjetteja ja hallitsemaan projekteja niiden puitteissa. Kokonaiskuva ei karkaa sinulta pilkkujakaan viilatessa. Olet ratkaisukeskeinen, etkä hermostu tai lannistu haasteista kiireenkään keskellä. Olet järjestelmällinen ja pystyt huolehtimaan useita projekteja maaliin samanaikaisesti. Kannat vastuuta omasta työstäsi ja riennät kollegoiden apuun tarvittaessa. Toimit sujuvasti itsenäisesti, mutta loistat myös tiimissä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, but of course you also speak English!

Kuulostaako tutulta?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@mellakkahelsinki.fi. Paikka täytetään heti oikean ihmisen löytyessä. 

Lisätietoja antaa Rina Järventaka, 0405302867. Soittoajat ti 5.10. klo 9-11 ja pe 8.10. klo 10-14. Voit laittaa myös sähköpostia, rina@mellakkahelsinki.fi